Coupet is terug klaar om te spelen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Coupet is terug klaar om te spelen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Grégory Coupet is weer klaar om te presteren bij Olympique Lyon. Morgen staat hij onder de lat in de bekerpartij tegen US Créteil. Dit seizoen kwam de doelman nog geen enkele keer in actie.

Grégory Coupet raakte begin augustus geblesseerd aan de knie. De binnenste kruisband van zijn linkerknie was volledig afgescheurd. De andere kruisband was verrekt. Bovendien hield hij er ook nog een onstabiele meniscus aan over. Hij liep die zware blessure op toen hij met zijn voet in de doelnetten bleef hangen.

"Zoals het er nu naar uitziet, zal Coupet zondag onder de lat staan", liet trainer Alain Perrin weten op een persconferentie. Op de website van de Franse landskampioen laat Coupet zelf weten dat zijn seizoen morgen begint. "Ik ontbreek wel nog wedstrijdritme, maar met mijn ervaring kan ik dat uitstekend opvangen", klinkt het daar ambitieus.

Coupet staat al twaalf seizoenen onder contract in de Rhônestad. Eerder stond de 27-voudige Franse international onder contract bij rivaal AS St.-Etienne. De laatste keer dat Coupet onder de Lyon-lat stond was op 28 juli vorig jaar tegen FC Sochaux in het kader van de Franse Supercup. Lyon won toen met 2-1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties