Rob de Jong nieuw bestuurslid Haarlem

Nico Wieme
| 0 reacties
Rob de Jong nieuw bestuurslid Haarlem
Foto: © SC

De Nederlandse voetbalclub HFC Haarlem, die uitkomt in de Eerste Divisie, meldt dat haar bestuur uitgebreid werd met Rob de Jong.

Rob de Jong was al betrokken bij de club als lid van de bouwcommissie, die de belangen van HFC Haarlem in aanloop naar het nieuwe stadion behartigt. De post ‘Stadion Oostpoort’ zit dan ook in de bestuursportefeuille van het nieuwe bestuurslid, evenals ‘financiën’. Rob de Jong is mede-eigenaar van het bedrijf ARdJ & Associates, eerder werkte hij onder meer vier jaar voor Martinair Partyservice en acht jaar voor RAI Catering.
 
“Via Dino Rasmijn ben ik in contact gekomen met Haarlem”, vertelt De Jong. “Ik ken hem vanuit de periode waarin hij in de organisatie van de EK en WK Honkbal zat. Hij vroeg me om mijn kennis ter beschikking te stellen met betrekking tot het nieuwe stadion, om daar in het bestuur nog meer gewicht aan te geven. Ik heb veel ervaring met stadions en was vanaf de start betrokken bij de Amsterdam ArenA. Daarnaast heb ik geadviseerd bij de stadions van onder andere Sporting Lissabon en FC Porto en bij de ontwerpfase van het nieuwe Wembley. En nu dus bij HFC Haarlem.”
 
De Jong heeft zelf nooit gevoetbald, maar wel op een redelijk hoog niveau waterpolo gespeeld, maar voetbal blijft voor hem het leukste spelletje om te zien, of dat nu bij Ajax is of bij Haarlem. “Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de voetballerij en om mijn ervaring met catering en logistiek op evenementen in te zetten voor de club. Ik wil me in ieder geval tot en met de komst van het nieuwe stadion aan de club verbinden, en als het bevalt hoop ik dat we er een vervolg aan kunnen geven”, besluit De Jong.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties