Egyptenaren Lierse willen schitteren in CL

Egyptenaren Lierse willen schitteren in CL
Foto: © SC

Lierse SK mag dan momenteel onderaan in het klassement in tweede klasse staan, de ambities van de Egyptische investeerders zijn duidelijk: schitteren in de Champions League en een stadion met een capaciteit van 40.000 toeschouwers.

Het lijken wel de sprookjes van duizend en één nacht als de Egyptische investeerders bij monde van Maged Samy vertellen over hun ambities met tweedeklasser Lierse SK. De Pallieters moeten binnen afzienbare tijd tot de absolute top in België behoren, kampioen worden en schitteren in de Champions League. 

"Het doel is om eerst naar de eerste klasse te klimmen. Vervolgens moeten we Belgisch kampioen worden en daarna is de opdracht om te schitteren in de Champions League. Pas dan zullen de investeringen echt gaan renderen", aldus Samy in de krant Gazet van Antwerpen.

Om die uitgesproken ambities te halen wil Samy dat er in elk deel van de Kempen opleidingscentra voor spelers van Lierse zullen zijn zodat de beste spelers in Lier zullen voetballen. Voor zo'n succesvol team zal ook het Herman Vanderpoortenstadion niet meer volstaan. "We plannen in de toekomst om een stadion te bouwen met een capaciteit van 40.000 man", besluit de Egyptenaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties