Akin: 'Hoorde nog niets van bestuur'

Nico Wieme
| 0 reacties
Akin: 'Hoorde nog niets van bestuur'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het contract van Serhat Akin loopt in juni af, maar de Anderlechtspits hoorde vanuit de bestuurskamer nog niets over een mogelijke contractverlenging. En dat zorgt voor de nodige onrust.

Serhat Akin zou maar wat graag bij Anderlecht blijven, maar daarvoor moet hij eerst een teken van de Anderlechttop krijgen. “Nochtans voel ik me goed en wil ik graag blijven”, vertelt de Turk aan enkele Belgische kranten. “Ik kan moeilijk een wit blad tekenen. Waarom ik nog geen voorstel van Anderlecht kreeg, weet ik niet”, vraagt Akin zich af. "Ik voel me goed bij Anderlecht en wil graag blijven, maar de liefde moet van twee kanten komen.”
 
De snelle spits beklemtoont dat hij zich positief zal blijven opstellen, ook al mag hij geen nieuw hoofdstuk aan zijn Anderlechtperiode toevoegen. “Ik zal me altijd 100% inzetten, ook als ik geen nieuw contract krijg”, belooft de Turk. “Ik wil liever niet terug naar Turkije. Istanbul is té gek. Toen ik bij Fenerbahçe speelde, kon ik nauwelijks buiten komen. Je kunt je niet vrij bewegen in die stad als je voetballer bent”, besluit Akin.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties