Vandenbergh naar tribune verwezen

Nico Wieme
| 0 reacties
Vandenbergh naar tribune verwezen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Vandenbergh lijkt het helemaal verkorven te hebben bij FC Utrecht. Nadat de ex-Genkspits al bijna een heel seizoen de bank verwarmt, wordt hij nu zelfs daarvoor al niet goed genoeg meer bevonden.

Utrechttrainer Willem Van Hanegem heeft het duidelijk niet begrepen op Kevin Vandenbergh. Onze landgenoot was eigenlijk een transfer van voormalig trainer Foeke Booy, maar toen die medio juli 2007 voor het geld van het Saudi-Arabische Al-Nassr koos en Van Hanegem hem opvolgde, bleek Vandenbergh niet in het systeem van de nieuwe trainer te passen. De Kromme opteert normaal gezien voor een 4-3-3 en daarin ziet hij geen enkele rol van betekenis voor onze landgenoot.
 
Voor Vandenbergh, deze zomer voor één miljoen euro overgekomen van Racing Genk, is er nu voor de komende wedstrijd tegen Roda JC zelfs geen plaats op de bank meer. Daardoor mag hij op de tribune plaatsnemen. Vandenbergh staat erom bekend moeilijk met een bankzittersstatuut te kunnen omgaan. Benieuwd hoe de Kempenaar nu zal reageren. In het verleden spaarde hij zijn kritiek zelden in dergelijke situaties.
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties