Juventus ontkent interesse in Flamini

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Juventus ontkent interesse in Flamini
Foto: © SC

Juventus Turijn heeft op zijn officiële website duidelijk gemaakt dat het geen interesse heeft in Mathieu Flamini, een Franse middenvelder van Arsenal. Volgens verschillende media zou Flamini al in Turijn getekend hebben.

De speculaties over een vertrek van Mathieu Flamini bij Arsenal kwamen op gang omdat hij nog steeds zijn aflopende contract bij The Gunners niet verlengd heeft. Verschillende media zagen de Fransman volgend seizoen al spelen bij Juventus Turijn, maar die club ontkent dat nu formeel.

"De speculaties over onze interesse in Flamini zijn niet waar. We hebben al contact opgenomen met Arsenal om dat te verduidelijken. Hij is wel een goede speler, maar we willen niet dat de verstandhouding tussen onze clubs verstoord wordt door enkele loze geruchten", aldus Alessio Secco, de technisch directeur van Juventus.

De 23-jarige Flamini is dit seizoen volledig ontbolsterd bij Arsenal. Samen met de Spanjaard Cesc Fabregas zet hij de lijnen uit in het Emirates Stadium. Hij houdt een gewaardeerde speler als Gilberto Silva op de bank. Op 17 november vorig jaar maakte hij zijn debuut bij de Franse nationale ploeg in een vriendschappelijk duel tegen Marokko (2-2, nvdr).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties