James blijft jaar langer bij Portsmouth keepen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
James blijft jaar langer bij Portsmouth keepen
Foto: © SC

David James blijft nog één jaar langer op Fratton Park keepen. Hij verlengde zijn contract dat nog liep tot de zomer van 2009 met één seizoen tot medio 2010. James is ondertussen al 37 jaar.

David James werd weer zijn oude zelf sinds hij in dienst trad bij FC Portsmouth. Bij zijn passages bij Aston Villa en Manchester City was zijn carrière wat in het slop geraakt en stond hij vaak ter discussie.

De goede prestaties van de Engelse international zijn ook het bestuur van Pompey niet ontgaan. Ze boden de doelman opnieuw een contractverlenging aan. "Ik ben blij dat ze mij die kans geven. Ik heb het hier geweldig naar mijn zin en het is hier een fantastische omgeving om te werken", aldus James op de website van de Zuid-Engelse club.

David James, in het verleden nog doelman van de Engelse nationale ploeg, komt door zijn prestaties zelfs weer in beeld bij bondscoach Fabio Capello. Hij werd door de Italiaan vorige maand opgeroepen voor het vriendschappelijke duel tegen Zwitserland (2-1-winst, nvdr). James stond toen de hele wedstrijd onder de lat op Wembley.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties