Mancini stapt straks op bij Inter Milaan

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Mancini stapt straks op bij Inter Milaan
Foto: © SC

Gisterenavond werd Inter Milaan uitgeschakeld in de Champions League na een 0-1-nederlaag tegen Liverpool. De Italiaanse landskampioen had de heenwedstrijd ook al verloren met 2-0. Trainer Mancini maakte na afloop bekend dat hij na dit seizoen opstapt.

Verrassend nieuws kwam er dus in de catacomben van het Stadio Giuseppe Meazza na afloop van de Champions League-partij tegen Liverpool. Trainer Roberto Mancini maakte bekend dat hij in de zomer opstapt bij Inter Milaan ondanks een nog doorlopend contract voor vier seizoenen. 

"De komende maanden zullen mijn laatste zijn in dienst van Inter Milaan. De spelers zijn al op de hoogte gebracht van mijn beslissing. Het is beter om iedereen op tijd in te lichten. Ik heb mijn besluist al eerder genomen en het staat dus los van de uitschakeling die ons vanavond te beurt is gevallen", aldus de 43-jarige oefenmeester op het einde van de persconferentie.

Mancini is al bijna vier jaar in dienst bij de nerazzuri. In zijn eerste jaar veroverde hij al meteen de Coppa Italia. Mancini veroverde ook twee landstitels. De eerste kreeg hij in de schoot geworpen nadat Juventus Turijn na ongeoorloofde praktijken de titel verloor en teruggezet werd naar de Serie B, de tweede veroverde Inter op eigen kracht. Ook dit jaar is het team op weg de scudetto binnen te halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties