Ristovic: 'Voor zo'n supporters spelen is fantastisch'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Ristovic: 'Voor zo'n supporters spelen is fantastisch'
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp neemt het zaterdagavond op tegen Deinze. De Great Old is aan een zeer sterke reeks bezig, maar de ploeg van trainer Warren Joyce beseft ook dat de wedstrijd op het veld van Deinze nog niet gewonnen is.

Niemand wil de wedstrijd tegen Deinze onderschatten, ook Ristovic staat scherp voor het duel. "Een wedstrijd duurt negentig minuten en dan pas weet je of je de drie punten beet hebt, of niet. Toch moeten we zorgen dat we deze wedstrijd winnen. De spelers willen de promotie nog meer dan het bestuur en de fans", aldus de doelman.

De goalie is een vaste waarde in het elftal van de Great Old en daar is hij zeer blij mee. "Ik zie niet in waarom ik bij Antwerp zou weggaan. De fans houden van me, mijn vrouw is hier dolgraag en mijn kinderen gaan hier naar school. Vooral voor zo'n fans spelen is fantastisch. Ik herinner mij de eerste thuiswedstrijd van vorig seizoen nog. We speelden tegen Eupen en na 90 minuten was het nog steeds 0-0. De fans begonnen kartonnen drankplateaus op het veld te gooien, waarop de scheidsrechter de wedstrijd vijf minuten stillegde. Toen we de wedstrijd weer aanvatten, kregen we een boost. De fans maakten ons zo gedreven en hevig, dat we uiteindelijk nog twee keer wisten te scoren en de drie punten pakten."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties