Mathijssen twijfelt niet aan zijn aanvallers

Mathias Dumarey
| 16 reacties
Mathijssen twijfelt niet aan zijn aanvallers
Foto: © SC

Club Brugge speelde zaterdagavond tegen FC Brussels voor het eerst sinds lang nog eens een overtuigende wedstrijd. Alleen kon blauzwart uit zestien kansen amper één keer scoren. Trainer Jacky Mathijssen twijfelt desondanks niet aans zijn spitsen.

"Het zit ons gewoon niet mee de laatste tijd. Ik vind al die gemiste kansen geen reden om aan mijn aanvallers te twijfelen", begint Jacky Mathijssen zijn verhaal in de krant Het Laatste Nieuws. "Het is nu al zo sedert onze wedstrijd tegen Standard en daardoor kregen we al enkele keren niet wat we verdienden. Even dacht ik dat het tegen Brussels weer van dat zou zijn."

Ook de Brugse spitsen twijfelen niet aan zichzelf. François Sterchele heeft het vooral over de puike wedstrijd van Brussels-doelman Olivier Werner. "Er wordt door iedereen tijdens de wedstrijd wel eens tussen het kader geschoten of gekopt, alleen stuiten we erg vaak op een doelman die net tegen ons de wedstrijd van zijn leven aan het spelen is. Tegen Brussels was het niet anders. Werner keepte erg sterk en zorgde er voor dat we halfweg niet met een confortabele stand konden gaan rusten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties