Sollied: 'Verliezen is straks vakantie'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sollied: 'Verliezen is straks vakantie'
Foto: © SC

Zondag wordt in het Ottenstadion de kraker tussen AA Gent en RSC Anderlecht gespeeld. Voor de afscheidnemende Gent-trainer Trond Sollied is het duidelijk: "Verlies is gelijk aan vervroegde vakantie."

Trond Sollied wil daarmee zeggen dat verliezen van Anderlecht wil zeggen dat de Buffalo's zich nog moeilijk via de competitie voor Europees voetbal zullen kunnen kwalificeren. Bovendien beseft de Noor ook dat Gent wat meeval zal moeten kennen op paarswit, toch een ploeg in vorm, af te houden.

"Halen wij ons niveau, dan brengen we Anderlecht zeker in de problemen. En als Gent verliest? Dan kunnen we op vakantie", knipoogt Sollied in de krant Het Laatste Nieuws. "De ploeg die tijdens deze competitie al de mooiste dingen liet zien, is Standard. In potentie blijft Anderlecht wel de grootste club. Zij hebben een kern om met twee teams in de topvier te spelen", is Sollied uitermate lovend voor paarswit.

En over zijn eigen toekomst? "De enige die ik inlicht zijn voorzitter Ivan De Witte en manager Michel Louwagie. Ik wil helemaal niet geheimzinnig doen, alleen houd ik er van om nog een aantal jokers op zak te houden. Zolang er niks officieel is, hou ik de lippen stijf op elkaar", blijft Sollied zijn vage zelf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties