Derijck: 'Club Brugge zou me wel liggen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Derijck: 'Club Brugge zou me wel liggen'
Foto: © SC

Timothy Derijck speelde zaterdagavond met FCV Dender een puike partij tegen Club Brugge. De verdediger die wordt uitgeleend door Feyenoord wil eigenlijk niet meer terug naar De Kuip.

Timothy Derijck is bezig aan zijn laatste maanden bij FCV Dender en mogelijk ook aan zijn laatste maanden op papier bij Feyenoord Rotterdam, de club waarvan hij eigendom is. "Feyenoord heeft me al eerder laten weten dat ze me graag zouden verkopen. Er gaat hier wel geen dag voorbij dat Johan Boskamp (coach van FCV Dender, red) me zegt dat ik beter ben dan Kevin Hofland. Wat doe jij hier in godsnaam, zegt hij dan. In De Kuip zitten er vijftigduizend mensen op je te wachten."

Als Timothy Derijck, een jeugdproduct van RSC Anderlecht, over zijn toekomst praat dan komt daar verrassend genoeg Club Brugge uit. "Ik heb een aantal leuke mogelijkheden, niet alleen in België en Nederland. Ik heb al gehoord dat er mensen zijn die me aan Club Brugge linken, maar concreet is er nog niks. Club zou wel bij me passen: ik ben een voetballende verdediger, maar kan ook mijn mouwen opstropen als het moet", besluit Derijck in de krant Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties