Empoli haalt ex-coach alweer terug

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Empoli haalt ex-coach alweer terug
Foto: © SC

De trainerswissels in Italië zijn dit seizoen niet meer te tellen. Empoli ontdeed zich alvast van Alberto Malesani. En wie werd er aangesteld? De gelukkige is zijn voorganger Luigi Cagni. Ook dat lijkt in Italië een gewoonte.

Empoli ontsloeg vanmiddag Alberto Malesani na amper drie maanden dienstverband. De club grijpt terug naar de 57-jarige Luigi Cagni die drie maanden plaats moest ruimen voor Malesani. De resultaten van de Toscaanse club vallen dit seizoen tegen. Vorig seizoen kon Cagni de club voor het eerst in de bestaansgeschiedenis plaatsen voor Europees voetbal. Door de tegenvallende resultaten moest hij dan ook plaats ruimen.

Onder leiding van Malesani deed Empoli niet beter. Uit de laatste zeven partijen in de Serie A werd amper één punt gehaald. De club is dan ook de rode lantaarn in de stand. Toch is er nog hoop want een plaats die recht geeft op het behoud, is maar drie punten weg.

Eerder deed US Palermo net hetzelfde in Italië. Stefano Colantuono werd eerst ontslagen en vervangen door Francesco Guidolin. Maar even later mocht Colantuono terugkomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties