Wenger zag penalty, Benitez niet

Yves Dekoning
| 5 reacties
Wenger zag penalty, Benitez niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kwartfinale in de Champions League tussen Arsenal en Liverpool ligt nog volledig open. De Gunners kwamen op eigen veld niet verder dan 1-1. Na afloop stond vooral de strafschopfase ter discussie.

Arsene Wenger was woedend na het duel. Alexander Hleb leek door Dick Kuijt te worden neergetrokken, maar de scheidsrechter gaf een hoekschop. Volgens Wenger was het overduidelijk penalty. Hij vond ook dat de Gunners geen loon naar werken kregen. Hij zag zijn ploeg Liverpool helemaal wegdrukken en kans na kans creëren. Pech hield Arsenal tegen. Maar de Fransman blijft geloven in de kansen van zijn team. Hij is er van overtuigd dat ze het op Anfield kunnen afmaken. 

Rafael Benitez was dan weer blij met de uitslag. Volgens hem heeft Liverpool een goede uitgangspositie verworven door op verplaatsing te scoren. Benitez vond dat vooral doelpuntenmaker Kuijt lof verdiende omwille van zijn tomeloze inzet. De Spanjaard kwam ook nog even terug op de strafschopfase: "Het was twijfelachtig, in Engeland fluiten ze daarvoor geen penalty."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties