Tienen teggen de doggen uit het zwarte land

filip broos
| 0 reacties
Tienen teggen de doggen uit het zwarte land
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de overwinning van afgelopen woensdag op het veld van KV Oostende kunnen de suikerjongens helemaal zeker zijn van een verlengd verblijf in 2E, daarvoor moet wel Olympic Charleroi opzij gezet worden.

Woensdag 2april 21h45, KvO-KVKTienen 3-4. Na een desastreuze eerste helft en een veel betere 2e slaagt Tienen er alsnog in om de drie punten mee huiswaarts te nemen en zo bijna helemaal zeker te zijn van een verlengd verblijf in tweede. Om zich helemaal veilig te stellen kunnen de jongens van trainer Nassen de Doggen uit Olympic beter kloppen.  Ook het bestuur van Tienen laat zich na de zege in Oostende niet onbetuigd en maakt werk van de ploeg voor volgend seizoen. Zo tekende Yve Thijs een contract dat hem voor 2 seizoenen aan KVK bindt. Verder was er al een contractverlenging voor verdediger Benny Lunenburg. Wat de wedstrijd van morgen betreft zal men bij Tienen weer een beroep kunnen doen op Bayock en Vandeput, die allebij terugkomen na een schorsingsdag. De wedstrijd van morgen komt nog wel te vroeg voor Vandecauter en Régis Lacroix. Terwijl Marco Nijs gestaag aan zijn conditie blijft werken. Er weer wel bij na zijn puike prestatie afgelopen week is Mathieu Belme die met zijn traptechniek toch voor het verschil moet zorgen en die net als zijn maatje Mikka Lacroix terug naar zijn beste vorm aan het groeien is.

De selectie: Schuermans, Lunenburg, Vanhees, Triantafallidis, Vandeput, Bogaerts, Belme, DaSilva, Bayock, M.Lacroix, Konon, Geebelen, Radovanovic, Bayock, Morreel, Vanarwegen en Wagemans.
Voor de doggen uit Charleroi is het weer een belangrijke wedstrijd willen ze zich handhaven in 2e nationale. Voor Nieus komt de wedstrijd na zijn blessure te vroeg, hij zal te vroegste beschikbaar zijn voor de wedstrijd tegen Tubize. Verelst, Tondeurs, Kano, Pehe spelen met de beloften. Verder is het uitkijken naar de kleine Aruna, Arunina.

De Selectie: Delferriere, Malacort, Diawara, Flamini, Pedini, Stilmant, Terwagne, Alibhai, Steens, Arunina, Koiudou, Pehe, Niangbo, Roauni en Banga.

De wedstrijd wordt terwille van de ronde van vlaanderen om 18:00 uur afgetrapt en staat onder leiding van de heer Gerd Bylois

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties