Berthelin: 'Leuk beslissende rol te spelen'

Philippe Crols
| 0 reacties
Berthelin: 'Leuk beslissende rol te spelen'
Foto: © SC

Dender mag ook volgend seizoen nog in de eerte klasse voetballen. Na winst tegen Zulte Waregem kreeg het daarover zekerheid. Doelman Cederic Berthelin speelde een belangrijke rol afgelopen zaterdag.

De doelman van Dender zag zijn team al vroeg op achterstand komen na een goal van Leye. Daarna hield de goalie de bezoekers tot een paar keer toe van de dubbele voorsprong. "Ik ben blij dat ik mij in dit soort wedstrijden in de kijker kan spelen en beslissend kan zijn", aldus Berthelin in HNB.

Beslissend was Berthelin zeker, want dankzij zijn reddingen bleef het lange tijd 0-1. In het slot van de wedstrijd slaagde Dender er dan nog in om die achterstand om te buigen in een 2-1-zege. De redding was bijgevolg een feit.

"En dat geeft ongelooflijk veel voldoening", laat Berthelin weten. "Vele mensen hadden twijfels toen ik bij Bergen vertrok, maar ik ben heel blij deze uitdaging bij Dender tot een goed einde te hebben gebracht. Nu, ik heb het natuurlijk niet alleen gedaan. We deden het met een volledig team."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties