Cartier: 'Waakzaam blijven is de boodschap'

Philippe Crols
| 0 reacties
Cartier: 'Waakzaam blijven is de boodschap'
Foto: © SC

Bergen is sinds zaterdagavond zeker van het behoud in de Belgische eerste klasse. Het pakte een puntje tegen Germinal Beerschot en dat volstond voor de redding. Trainer Albert Cartier was uiteraard blij, maar bleef nuchter.

"We hebben ons doel bereikt", vertelde Cartier na afloop van de wedstrijd. "Ook volgend seizoen spelen we op het hoogste niveau en dat is leuk voor iedereen die met de club begaan is. De toekomst is nu toch weer voor even verzekerd."

Toch had de trainer van Bergen ook nog een andere boodschap. "We moeten vooral waakzaam blijven nu. We mogen ons niet laten leiden door de euforie als we verder willen groeien", wist Cartier.

Bergen pakte een punt tegen Germinal Beerschot. De Franse trainer had voor de Antwerpse club lovende woorden over: "Het is vooral een goed voetballende ploeg. Het is zeker een topploeg voor de nabije toekomst."

Cartier nam in Bergen tijdens de winterstop over van Jose Riga. De trainer werd een paar dagen daarvoor nog ontslagen bij Brussels. Die club is inmiddels al zeker van degradatie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties