Wedstrijdverslagen 2 prov C. O-Vl van de 30ste speeldag.

Hendrik De Vriesere

Dendermonde was op weg naar de titel maar gingen de boot in thuis tegen Kallo. Zo dat Kemzeke nog in extremis de titel binnenhaald met een thuiswinst tegen Schellebelle. Beide tegenstanders zakken naar derde provinciale.

Dendermonde - Kallo 0-2

Het was een heel gespannen Dendermonde die de betere ploeg was en zagen een goal afgekeurd wegens buitenspel. De eerste prik van Kallo was meteen raak in de tweede helft Sceszeck voor de 0-1.

Althans Kallo niets meer te winnen of verliezen had trokken ze zich toch terug op eigen helft. Maar hadden wel succes op de counter in de 68' kon Hulin de 0-2 neerzetten.

De thuisploeg gaf dit seizoen de titel weg door enkele thuisnederlagen tegen de staartploegen te incasseren. Geen titel dus voor Dendermonde die op één punt strandde van Kemzeke, eindstand 0-2.

Kemzeke - Schellebelle 4-1

Een vroege voorsprong voor de thuisploeg en toch had Kemzeke meer moeite met de tegenstand dan verwacht. Aan de rust hadden ze 2-1 winst het was geruststellend.

Toen in de tweede helft het nieuws vernomen van Dendermonde werd er een tandje bijgestoken. De Wilde diepte de kloof verder uit naar 4-1 en zo pakt Kemzeke in extremis nog de titel.

Stekene - White Boys 2-3

White Boys voetbalde veel gretiger dan een gelaten thuisploeg die na de 0-1 werd agressiever ging spelen. VVS leek op weg naar winst maar twee late goals van Cattrysse zorgden voor een kostbare bezoekende winst.

Met doelpunten van Andries 0-1 (25'), 65'en 73' Coppieters 1-1 en 2-1, 76' en 84' Cattrysse 2-2 en 2-3.

Robur - Lochristi 0-1

Robur koos voor de jeugd en die liet zich van zijn beste kant zien. Na centraal balverlies scoorde Lochristi nog in de eerste helft via Van Der Poorten 0-1.

De bezoekers werden nog tot tien herleid na een dubbele gele kaart voor Willems maar daarvan kon Robur niet meer van profiteren 0-1 de eindstand.

Melsele - Tielrode 6-2

Het was een doelpunten kermis op Melsele een bevrijd spelend thuisploeg maakte er een feeste van tegen een nooit imponerend Tielrode.

Een wedstrijd met veel doelpunten waar Melsele en de toeschouwers konden van genieten 6-2 de eindstand.

Wetteren Kwatrecht - HO.Kalken 1-1

Sensationele start met twee goals op drie minuten tijd. In een aangename wedstrijd kreeg de thuisploeg iets meer kansen maar verdere doelpunten bleven uit, eindstand een billik gelijkspel waar beide teams zich konden met verzoenen.

Destelbergen - St.Pauwels 2-0

Er werd tegen een gezapig tempo gespeeld in een match zonder inzet. Het was Van Gansbeke die in de 21' de 1-0 scoorde. Die lokte de tegendoelman uit zijn goal en stifte de bal tegen de netten.

Na een voorbereidend werk van Hellemonds kon De Puydt de score verdubbelen in de 75' 2-0 de eindstand.

Oostakker - Oudegem 2-6

Tal van doelpunten het was de thuisploeg die aan de winst kwam in de eerste helft door tweemaal Van Der Vloedt die scoorde 2-0. Na de pauze kon Oudegem niet onderdoen en trokken massaal in de aanval waarbij de thuisverdediging geen verhaal had.

Ze werden ingeblikt met zes tegendoelpunten waarbij Schockaert er vier voor zijn rekening nam. De andere twee werden gescoord door Gijsbrecht en Ahorukomeyne een zware nederlaag voor de havenjongens uit Oostakker, 2-6 de eindstand.