'PSV gaat er van uit dat Gomes zal vertrekken'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'PSV gaat er van uit dat Gomes zal vertrekken'
Foto: © SC

PSV Eindhoven legt zich stilaan neer dat hun sterdoelman Heurelho Gomes zijn laatste minuten in het PSV-shirt al gespeeld heeft. Volgens de krant Algemeen Dagblad zou Gomes gevraagd hebben om langer te mogen blijven in Brazilië.

Heurelho Gomes vertoeft al enige tijd in zijn vaderland sinds het behalen van de Nederlandse titel. PSV heeft geen verplichtingen meer in de eigen competitie en haspelt nu nog wat oefenwedstrijdjes af tegen amateurteams. Het bestuur en de technische staf van de lampenclub vonden het niet nodig om hiervoor Gomes terug te roepen.

PSV gaat er ook vanuit dat Gomes zal vertrekken uit Eindhoven. De doelman heeft nog altijd niet aangegeven dat hij nu anders tegen de zaken aankijkt dan twee weken geleden. Toen had hij gezegd dat ofwel hij zou vertrekken ofwel technisch directeur Jan Reker zou moeten vertrekken. Deze laatste lijkt alvast aan te blijven.

Gomes is van mening dat sinds de komst van Reker naar PSV er veel is fout gegaan binnen de club. Vooral de behandeling van jonge spelers zou volgens de goalie beneden alles zijn. De Raad van Commissarissen heeft al gezegd dat het Reker steunt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties