Hasselbaink: 'Finale niet laatste match voor Cardiff'

Philippe Crols
| 0 reacties
Hasselbaink: 'Finale niet laatste match voor Cardiff'
Foto: © SC

Jimmy Floyd Hasselbaink is inmiddels al 36 jaar oud, maar kan straks nog een mooie prijs bijzetten in zijn kast. De Nederlander speelt met Cardiff City nog de FA Cup Final. Dat wordt volgens de aanvaller niet zijn laatste match voor de tweedeklasser.

In de FA Cup Final neemt Hasselbaink het samen met zijn teammakkers van Cardiff City op tegen eersteklasser Portsmouth. "Dat wordt uiteraard heel moeilijk, maar we zijn nu al zover geraakt. Het geloof in een nieuwe stunt is er", sprak Hasselbaink tegenover de BBC.

Er deden ook al geruchten de ronde dat de speler van de tweedeklasser het na die finale voor bekeken zou houden bij Cardiff. Dat ontkracht hij echter: "Ik denk niet dat ik zal stoppen bij Cardiff na de finale. Vorig seizoen toen ik nog bij Charlton speelde heb ik wel serieus overwogen om te stoppen."

Hasselbaink eindigde dit seizoen met Cardiff op een gedeelde tiende plaats in de Engelse tweede klasse. Hij speelde in het verleden voor een aantal topclubs zoals Atletico Madrid, Chelsea en Leeds United.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties