Pennant mag weg bij Liverpool

Pennant mag weg bij Liverpool

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jermaine Pennant mag zijn koffers pakken bij Liverpool. De 25-jarige Engelsman is niet langer nodig op Anfield Road, hij mag daarom uitkijken naar een nieuwe club.

Benitez is in zijn voorbereiding voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe rechtermiddenvelder. De coach van Liverpool vindt namelijk dat Pennant niet voldoet aan zijn eisen, hij heeft hem daarom op de transferlijst geplaatst. Er hangt een prijskaartje van 9 miljoen euro rond de nek van de speler. De beslissing van Benitez is enigszins een verrassing te noemen, Pennant was namelijk in heel wat wedstrijden een belangrijke factor. De Engelsman speelde vorig seizoen nog meer dan 30 wedstrijden voor de club, maar dit seizoen kwam hij maar in 19 wedstrijden in actie. Dit was deels te wijten aan een blessure maar zelfs als de speler wedstrijdfit was, maakte benitez maar weinig gebruik van zijn capaciteiten.

Pennant, die het grootste deel van zijn jeugdopleiding bij Arsenal genoot, kwam in de zomer van 2006 over van Birmingham. Liverpool betaalde 9,1 miljoen euro voor pennant en laat hem nu dus voor praktisch hetzelfde bedrag terug vertrekken. [MDN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties