Leider Tubize trekt gehavend naar Lommel

Niels Hendriks
| 3 reacties
Leider Tubize trekt gehavend naar Lommel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag wordt alweer de derde speeldag afgewerkt in de eindronde van tweede nationale. Leider Tubize krijgt een moeilijke verplaatsing naar Lommel voorgeschoteld, meteen ook hun eerste wedstrijd zonder hun geblesseerde topschutter Njock.

Tubize won donderdag hun tweede wedstrijd op rij op het veld van OH Leuven. De Waalse club kan dus zonder al te veel druk met een knappe zes op zes naar de Gestelsedijk afzakken om KVSK United partij te geven. De Noord-Limburgers wonnen hun eerste thuiswedstrijd maar verloren wel op de Bosuil, met een drie op zes moet er nu dus thuis terug aangeknoopt worden met een zege tegen Tubize. Een nederlaag van United zou het einde betekenen van hun promotiekansen. Het is ook meteen al de derde ontmoeting tussen beide ploegen in amper één maand tijd. KVSK United won beide partijen met 2-1 en 2-3.
 
Tubize zal het in Lommel moeten doen zonder Njock en Hernout. Beide sterkhouders kwamen gehavend uit de partij tegen OH Leuven. Vooral voor Njock was het verdict erg hard, zijn eindronde zit er immers op. Allicht worden zij zondag in de ploeg vervangen door Munanga en Stuckens. Ook United-coach Guido Brepoels heeft de nodige problemen. Buiten de langdurig geblesseerde Pereira en Criel is ook Kevin Oris er niet bij. De spits, die nog trefzeker was tegen Antwerp, pakte er ook zijn tweede gele kaart en is geschorst. De andere diepe spits van United, Jochen Janssen sukkelt nog steeds met een spierscheur en is erg twijfelachtig. Mocht ook hij niet kunnen starten zal Van de Weyer allicht in de spits plaatsnemen voor de gelegenheid. Centraal achterin is het afwachten of Wim Raymaekers fit geraakt.
 
De wedstrijd wordt zondag 25 mei om 16u00 afgetrapt in het Stedelijk Sportstadion in Lommel. De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter Peter Vervecken en zijn assistenten Yves De Neve en Peter van Bast.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties