Voorzitter Lille: 'Puel blijft bij ons'

Nico Wieme
| 0 reacties
Voorzitter Lille: 'Puel blijft bij ons'
Foto: © SC

Michel Seydoux, voorzitter van Lille OSC, laat via de clubwebsite weten dat er geen sprake van is dat Claude Puel de nieuwe trainer van Olympique Lyon wordt.

Bij Lille zijn ze de geruchten meer dan beu. Sinds het ontslag van Alain Perrin als coach van Olympique Lyon wordt Claude Puel, trainer van Lille, nadrukkelijk gelinkt aan de Franse kampioen. De voorzitter van Lille, Michel Seydoux, wil via een bericht op de clubwebsite een einde maken aan die geruchtenstroom, die volgens hem enkel bedoeld is om zijn eigen club te destabiliseren.
 
“Claude Puel en Lille OSC hebben een verbintenis tot 2010”, aldus de preses. “We zijn een nieuwe cyclus gestart met een jonge groep die veel potentieel heeft. Deze cyclus en het contract van onze talentrijke coach gaan hand in hand. Het is dus heel ongepast dat men zich vandaag zomaar een totale ommekeer voorstelt”, aldus Seydoux.
 
De voorzitter heeft ook nog een waarschuwing in petto voor enkele onverlaten. “Wie onze club blijft destabiliseren, mag zich aan een zware repliek verwachten”, besluit Seydoux. Deze definitieve standpuntbepaling zou een einde moeten maken aan een periode waarin Lille ongewild in het middelpunt van de mediabelangstelling stond.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties