Anthuenis wil opnieuw coach worden

De Nijs Michael
| 9 reacties
Anthuenis wil opnieuw coach worden
Foto: © SC

Clubs die op zoek zijn naar een ervaren trainer kunnen vanaf vandaag een nieuwe coach op hun lijstje zetten: Aimé Anthuenis. De voormalige succestrainer denkt er namelijk aan om opnieuw hoofdcoach te worden.

Anthuenis was afgelopen seizoen aan de slag als technisch directeur bij Germinal Beerschot, maar volgend seizoen zal dat niet langer het geval zijn. Ondanks het feit dat Anthuenis in het verleden met hartklachten kampte en het feit dat hij bijna de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt denkt hij toch niet aan stoppen, integendeel: Anthuenis overweegt om opnieuw hoofdcoach te worden.

"Het zou toch zonde zijn om niets te doen met mijn ervaring? Ik meen dat ik nog iets kan betekenen voor het Belgisch voetbal. Ik sta open voor alles. Ook een terugkeer naar het trainerschap zie ik best zitten. De voorbije twee jaar heb ik overigens nog aanbiedingen gehad in die richting. Ik blijf dus hopen dat er ook in de toekomst nog mooie uitdagingen zullen volgen", verklaart de voormalige coach van onder andere Anderlecht en Racing Genk in De Morgen. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties