Wauters: 'Tubeke is de verdiende winnaar'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Wauters: 'Tubeke is de verdiende winnaar'
Foto: © SC

Eddy Wauters, de voorzitter van RAFC Antwerp, toonde zich gisteren groot in de nederlaag. Hij noemde FC Tubeke de verdiende winnaar. Antwerp moet zich nu concentreren op een vijfde seizoen in tweede klasse.

"FC Tubeke was fysiek en tactisch beter en dat is eigenlijk een afspiegeling van de hele competitie en eindronde. In zulke omstandigheden moet je je gewoon bij de nederlaag kunnen neerleggen", aldus Eddy Wauters in de krant Het Laatste Nieuws.

Antwerp gaat zich nu concentreren op het nieuwe seizoen in tweede klasse. "Binnenkort zal de Raad van Beheer samenkomen en dan zullen we de rekening maken. We zullen niets overhaasten en dat geldt ook voor onze zoektocht naar een nieuwe coach." Warren Joyce, de man die de voorbije seizoenen The Great Old trainde, trekt namelijk terug naar Manchester United om er de beloften te coachen.

Ook clubsecretaris Paul Bistiaux kon zich neerleggen bij het verlies tegen Tubeke. "Ze klopten ons twee keer in de eindronde. Dan geldt de wet van de sterkste. Verliezen is nu eenmaal een deel van de sport. We hadden gehoopt naar eerste klasse te kunnen promoveren, maar nu moeten we ons concentreren op een sterk team voor tweede klasse", besluit Bistiaux in de krant Gazet van Antwerpen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties