KVSK United pikt transfer van Euvrard niet

De Nijs Michael
| 4 reacties
KVSK United pikt transfer van Euvrard niet
Foto: © SC

Vincent Euvrard gaat volgend seizoen aan de slag bij degradant STVV, of dat is althans wat de Kanaries en de speler zelf willen. KVSK United is echter niet te spreken over de transfer, de club gaat zelfs stappen ondernemen wegens contractbreuk.

"Vorige week maandag zijn we, na lang onderhandelen met Euvrard en zijn manager Jos Eerdekens, tot een principieel akkoord gekomen voor twee seizoenen. Aan dat akkoord was geen enkele voorwaarde gekoppeld en dus was het voor alle partijen bindend. Maar toen Euvrard donderdag na afloop van de partij tegen Antwerp zou komen tekenen, vertelde hij plots van de interesse van STVV. Vermits we compleet uit de lucht vielen, hebben we Mangelschots op zaterdagmorgen dan maar zelf opgebeld. Bleek dat Sint-Truiden hem een voorstel voor drie seizoenen gedaan had en dat de speler daarop ingegaan was", vertellen KVSK-manager Lepelaars en gerechtigd correspondent Stef Cuypers deze morgen in Het Belang van Limburg.

"Het gaat hier - en dat beandrukken we - heel duidelijk om contractbreuk. Euvrard en Eerdekens gaven maandagavond hun woord aan United, daar hebben we getuigen van. Een mondelinge overeenkomst is volgens onze juridische bronnen rechtsgeldig. Daarom gaan we nu ook verdere stappen ondernemen", gaat het duo door.

KVSK United is vastberaden en ook STVV-preses Duchatelet krijgt nog een veeg uit de pan: "Dit spelen we hard. Is STVV-voorzitter Duchatelet trouwens niet de man die het in de media altijd over normen en waarden én over fair play heeft? Juist ja. Behalve als het over zijn eigen club gaat, blijkbaar", klinkt het hard bij KVSK United. Eén ding is duidelijk: over de transfer van Euvrard is het laatste woord nog niet gezegd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties