Wenger wil Yaya naar Arsenal halen

Philippe Crols
| 3 reacties
Wenger wil Yaya naar Arsenal halen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal staat erom bekend jonge spelers naar Londen te halen. Het afgelopen seizoen bleek echter dat de Gunners wat ervaring te weinig hadden om kampioen te worden. Daarom zou Arsene Wenger onder andere Yaya Toure willen wegplukken bij Barcelona.

Arsenal heeft op het middenveld nog altijd ene Cesc Fabregas rondlopen, maar Wenger zou zijn kern toch nog wat willen uitbreiden. Zeker omdat Mathieu Flamini tijdens de zomer naar AC Milan verhuist.

Wenger heeft zijn oog laten vallen op Yaya Toure. Die speler is bij ons nog bekend van zijn passage bij SK Beveren. Via ommetjes bij Metallurg Donetsk, Olympiakos en Monaco kwam hij uiteindelijk bij Barcelona terecht. Daar is men redelijk tevreden van de Ivoriaan.

Een mogelijk belangrijke factor in dit transferverhaal wordt Kolo Toure. Dat is de verdediger van Arsenal, maar tevens ook de broer van Yaya. Bij Barcelona hebben ze al laten weten dat ze Toure niet willen laten gaan. Her en der viel al wel te horen dat Arsenal Alexander Hleb in de deal wil betrekken. De Wit-Rus staat in de belangstelling van de Catalanen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties