Nederlanders scoren het meest, Griekenland niet

Dirk Pieters
| 0 reacties
Nederlanders scoren het meest, Griekenland niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook de tweede speeldag zit er op. Verschillende ploegen wisten zich al te plaatsen voor de volgende ronde, terwijl anderen nog vol aan de bak moeten om zich te kwalificeren. Voor andere ploegen zit het EK er nu al op.

Nederland, Portugal en Spanje zijn inmiddels al geplaatst voor de volgende ronde. Het zijn ook de drie ploegen die de afgelopen twee speeldagen het meest wisten te scoren. De Nederlanders zijn het best bij schot met zeven doelpunten. Ook Spanje met zes treffers en Portugal met vijf doelpunten doen het niet slecht na twee speeldagen. Bij Spanje zit momenteel ook de topschutter. David Villa vond op dit EK al vier keer de weg naar de netten.

Heel wat ploegen wisten nog maar één doelpuntje te maken. Bij die groep zitten toch ook de grote namen van Italië en Frankrijk. Laat nu net deze twee landen het op de laatste speeldag tegen elkaar opnemen. Het enige land dat nog niet tot scoren kwam zijn de Grieken, maar daar willen ze ongetwijfeld verandering in brengen tijdens de laatste wedstrijd tegen Spanje. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties