Grosjean gaat FC Brussels coachen

Philippe Crols
| 2 reacties
Grosjean gaat FC Brussels coachen
Foto: © SC

Marc Grosjean wordt de nieuwe trainer van tweedeklasser FC Brussels. Hij moet de club uit de Belgische hoofdstad proberen zo snel mogelijk weer naar het hoogste niveau te brengen.

Het is nog wel niet helemaal zeker dat Marc Grosjean volgend seizoen op de bank zal zitten bij FC Brussels. Er is voorlopig nog enkel een princiepeakkoord tussen beide partijen, maar normaal tekent de trainer dus eerstdaags een contract bij de club van voorzitter Johan Vermeersch.

Grosjean zal in de hoofdstad een contract voor een seizoen tekenen. Er zou ook een optie voor nog een bijkomend seizoen worden opgenomen in de overeenkomst.

Sinds april van vorig jaar was Grosjean actief als trainer van derdeklasser Seraing. Eerder had hij ook onder andere Bergen, La Louvière, Eupen en Antwerp onder zijn hoede.

Grosjean volgt bij Brussels Franky Van der Elst op. Hij volgde op zijn beurt Albert Cartier op tijdens de winterstop. Van der Elst gaf ook aan dat hij FC Brussels in tweede klasse onder zijn hoede wilde nemen, maar dat gebeurde dus niet.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties