Riise lijkt op weg naar AS Roma

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Riise lijkt op weg naar AS Roma
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John Arne Riise speelt volgend seizoen vrijwel zeker voor AS Roma. De middenvelder mag vertrekken bij FC Liverpool waar de Noor afgelopen seizoen weinig aan spelen toekwam.

John Arne Riise bevindt zich momenteel in Rome om naar het aanbod van AS Roma te luisteren. FC Liverpool lijkt de Noor alleszins niets in de weg te leggen om te vertrekken. De 27-jarige Riise is voor AS Roma al enige tijd een optie om de selectie mee te versterken. Over een afkoopsom zijn AS Roma en Liverpool nog niet overeengekomen, al is er wel al overleg gepleegd tussen beide teams.

John Arne Riise is bij Liverpool door coach Rafael Bénitez wat naar het tweede plan verdwenen. De Spanjaard geeft de voorkeur aan de Braziliaan Fabio Aurelio. Riise kwam naast het gebrek aan speelgelegenheid een aantal keer negatief in het nieuws. Zo was hij verwikkeld in een vechtpartij met zijn Welshe ploegmaat Craig Bellamy en was hij mede-verantwoordelijk voor de uitschakeling van Liverpool in de halve finale tegen Chelsea toen hij in de slotminuut van de heenwedstrijd op Anfield Road een eigen doelpunt aantekende.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties