Germinal Beerschot neemt ruim afstand van Meerdonk

Steven Bologne
| 7 reacties
Germinal Beerschot neemt ruim afstand van Meerdonk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot heeft in zijn vierde oefenwedstrijd ruim de maat genomen van het Oost-Vlaamse White Star Meerdonk. Pas na rust kwam de Kielse scoringsmachine op gang, Paul Kpaka maakte zijn debuut.

Germinal Beerschot kon in de eerste helft nauwelijks overtuigen. Munyaneze prikte na tien minuten de eerste goal binnen maar verder dan dat kwam de eersteklasser niet in die eerste periode.

Vlak na de pauze was het opnieuw de ex-Denderspits die van zich liet horen. Met twee doelpunten op vier minuten tijd werd de marge verbreed. Op het uur legde Wanyama de 0-4 in de touwen, Verhoeven klaarde met twee doelpunten de klus en zette de 0-6 eindcijfers op het bord.
 
Na de pauze mocht Kpaka debuteren, hij had voor de gelegenheid rode schoentjes aangetrokken. Malki en Fadiga worden volgende week pas op het Kiel verwacht en sluiten dan meteen aan bij de groep.
 
Germinal Beerschot speelde met:
Maes (46' Kaminski), M. Monteyne, Lembi (60' Van Dooren), De Wree, P. Monteyne, Ederson (46' Wanyama), Wamfor (60' Owusu), King (46' Kpaka), Cruz (60' Gustavo), Dosunmu (46' Verhoeven), Munyaneza (60' Lambreghts) 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties