Mista kiest voor Deportivo

Dave Sentobin
| 0 reacties
Mista kiest voor Deportivo
Foto: © SC

Deportivo kwam afgelopen vrijdag tot een overeenkomst voor de komende drie seizoenen met Miguel Ángel Ferrer, beter bekend als Mista. De Spaanse aanvaller komt transfervrij over van Atlético Madrid.

Mista kwam het afgelopen seizoen weinig aan spelen toe bij de colchoneros en heeft in onderling overleg met de Madrileense club vrijdag zijn contract dat nog tot medio 2009 liep, ontbonden. De 29-jarige aanvaller tekende nu dus een contract tot juni 2011 bij Deportivo waar coach Lotina een enorme voorstander van zijn komst was. Maandagmorgen moet hij nog de medische tests ondergaan in La Coruña en daarna zal hij vanaf de eerste sessie met het Galicische team meetrainen.
 
Mista werd bij het grote publiek vooral bekend na zijn overstap van tweedeklasser Tenerife naar Valencia. Hij maakte die overstap samen met coach Benítez en verdediger Curro Torres nadat ze de promotie naar eerste klasse hadden afgedwongen met de Canarische formatie. Hij behaalde met Valencia twee landstitels en de Uefa-Cup. Na de komst van Villa en Morientes verdween Mista opnieuw naar het achterplan en in juli 2006 besloot hij naar Atlético te vertrekken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties