Pieroni: 'Wil me herlanceren bij Valenciennes'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Pieroni: 'Wil me herlanceren bij Valenciennes'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinds zijn vertrek bij AJ Auxerre ging de carrière van Luigi Pieroni eerder in dalende dan in stijgende lijn. Hij hoopt zich nu te kunnen herlanceren bij de Franse eersteklasser FC Valenciennes.

Eerder vandaag kon u op Voetbalkrant.com lezen dat onze landgenoot Luigi Pieroni een overeenkomst voor drie seizoenen heeft getekend bij FC Valenciennes. "Ik ben heel tevreden met dat contract. Vorig jaar beleefde ik zes moeilijke maanden bij RC Lens, bij Anderlecht ging het nadien iets beter", zegt Pieroni op Sporza.

"Alles samen bekeken was dit eigenlijk een beproeving voor mij. Ik wil me nu bij Valenciennes herlanceren en terug stabiliteit vinden. Ik wil hier iets laten zien", zegt de aanvaller. "Ik zoek nu vooral naar spelplezier. Alles wat ik zoek, is te vinden bij Valenciennes. Het is ook dicht bij België en mijn familie. Ik kan eigenlijk niet beter zitten", aldus de Rode Duivel.

Valenciennes eindigde vorig seizoen als dertiende in de Ligue 1. Hij vindt er in de spits nog een andere ex-speler van RSC Anderlecht en FC Nantes terug, de Fransman Grégory Pujol.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties