Lincoln stuurt voorlopig zijn kat naar Galatasaray

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lincoln stuurt voorlopig zijn kat naar Galatasaray
Foto: © SC

Bij de Turkse landskampioen Galatasaray zijn ze al een week bezig met de trainingen met het oog op volgend seizoen. Wie er niet bij is, is de Braziliaan Lincoln. De middenvelder is al een week in geen velden of wegen te bekennen.

De Turkse kranten weten al dat Lincoln een serieuze boete zal krijgen van Galatasaray. Naar verluidt zou die straf zo'n 50.000 euro per dag afwezigheid bedragen. De selectie van Galatasaray had al aan het bestuur gevraagd geen medelijden te tonen met Lincoln en hem voor zijn verantwoordelijkheden te stellen. Ook Michael Skibbe, de Duitse nieuwe hoofdtrainer van de club uit Istanbul, liet weten niet opgezet te zijn met de nukken van Lincoln.

De 29-jarige Lincoln speelde afgelopen seizoen zijn eerste jaar in de Turkse Süper Lig nadat hij vorige zomer overkwam van Schalke 04. Voorheen speelde hij ook nog voor 1.FC Kaiserslautern. Voor beide clubs samen speelde hij 136 Bundesligaduels waarin hij 32 doelpunten scoorde. Karl-Heinz Feldkamp, de vorige trainer van Galatasaray, gebruikte hem vorig seizoen negentien keer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties