Kewell gaat aan de slag bij Galatasaray

Kewell gaat aan de slag bij Galatasaray
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Harry Kewell heeft iedereen met verstomming geslagen. De middenvelder zal volgend seizoen niet te zien zijn in de Premier League, Serie A of Primera Division, maar in de Turkse Süper Lig. Hij gaat er aan de slag bij Galatasaray.

Harry Kewell is een absolute topspeler, maar de laatste jaren kon hij dat door allerhande blessures zelden tonen. Liverpool was echter bereid om het aflopende contract van de speler te verlengen, maar dan wel tegen sterk verminderde voorwaarden. Dat zag de Australische international niet zitten, waardoor hij deze zomer transfervrij op zoek ging naar een nieuwe werkgever.

Aan geïnteresseerden ontbrak het de 29-jarige aanvallende middenvelder alvast niet, zo toonden de Engelse clubs Newcastle United, West Ham United en Portsmouth interesse in de speler. Vanuit Spanje was er dan weer belangstelling van Real Betis en in Italië had AS Roma de Australische middenvelder op het oog. Ondanks al deze interesse uit topcompetities heeft Kewell nu gekozen voor een avontuur in Turkije, hij tekende er een contract voor drie seizoene bij Galatasaray.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties