Bod van Barça op Arshavin afgewezen door Zenit

Bod van Barça op Arshavin afgewezen door Zenit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is nog steeds niet duidelijk waar de toekomst van Adrei Arshavin ligt. De Russische ster van het voorbije EK kan op concrete belangstelling van Barcelona rekenen, maar de Catalanen raken er niet uit met Zenit Sint Petersburg.

Zenit, dat nog steeds eigenaar is van de balgoochelaar, laat via de clubwebsite namelijk weten dat een bod van de grootmacht uit Spanje afgewezen is. Volgens de geruchtenmolen zou het bod van Barcelona vijftien miljoen euro bedragen, maar dat wil de Russische werkgever van Arshavin niet bevestigen. Zenit bevestigde daarentegen wel dat het bod van de Catalanen momenteel te laag is. Eerder deze maand liet trainer Advocaat al verstaan dat de aanvallende middenvelder niet mag vertrekken voor een bedrag onder de dertig miljoen euro. 

Naast Barcelona zou ook het Engelse Chelsea hengelen naar de diensten van Arshavin, maar Barcelona hoeft zich daar voorlopig weinig zorgen over te maken. Zenit laat namelijk weten dat de topclub uit Londen nog geen concreet bod heeft uitgebracht bij de Russische kampioen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties