Sunderland biedt op vier spelers van Tottenham

De Nijs Michael
| 2 reacties
Sunderland biedt op vier spelers van Tottenham
Foto: © SC

Gisteren konden we al melden dat Sunderland graag wil shoppen bij Tottenham Hotspur, maar intussen lijkt de interesse van Sunderland steeds concreter te worden. Zo meldt The Sun dat de club van manager Roy Keane een bod heeft uitgebracht op het viertal.

De spelers waarvan sprake zijn Younes Kaboul (foto), Pascal Chimbonda, Teemu Tainio en Steed Malbranque. Zoals gezegd meldt The Sun dat Sunderland intussen een bod heeft uitgebracht op het viertal, het zou gaan om een gezamelijk bod van zeventien miljoen euro. 

Dat het menens is voor Sunderland blijkt ook uit het feit dat de club een privé-jet ter beschikking wil stellen om het viertal over te vliegen naar de club, zo wil de club de onderhandelingen bevorderen. Tottenham lijkt alvast niet moeilijk te doen over een transfer van het viertal, want geen van de vier genoemde spelers heeft nog toekomst bij The Spurs volgens coach Juande Ramos

De honger van Sunderland is overigens nog lang niet gestild, want ook in Spanje wil Roy Keane zaken doen. De manager van Sunderland heeft namelijk zijn zinnen gezet op Peter Luccin van degradant Real Zaragoza, de Spaanse club heeft al te kennen gegeven dat de Fransman mag vertrekken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties