Dosunmu: 'Beste jaren komen er nog aan'

Philippe Crols
| 0 reacties
Dosunmu: 'Beste jaren komen er nog aan'
Foto: © SC

Tosin Dosunmu werd in 2006 bij Germinal Beerschot nog topschutter van de competitie, maar sindsdien loopt het niet meer zo voor de Nigeriaan. Toch blijft de aanvaller optimistisch.

Dosunmu was vorig jaar vaak de man op wie de supporters van de Antwerpse club wel eens vloekten als hij een open kans liet liggen. "De druk voor een topschutter is enorm. Iedereen verwacht dat je elk jaar topschutter wordt. Ik had vorig seizoen ook enkele goede periodes, maar toen ik tegen Club enkele kansen miste, was mijn zelfvertrouwen zoek", aldus de spits in Gazet van Antwerpen.

Voor volgend seizoen ziet Dosunmu het echter wel zitten. "Mijn beste jaren komen er volgens mij nu aan. Het is belangrijk om goed te beginnen." Volgens de speler moet er ook nog wel wat veranderen bij Germinal Beerschot. De spits meent dat Losada en Colman nog niet voldoende vervangen zijn.

"Dat zijn twee hele goede spelers en voorlopig hebben we dat verlies nog niet kunnen opvangen. Ofwel moeten de nieuwe spelers zich aanpassen aan het systeem ofwel moet de trainer het systeem veranderen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties