EXQI Sport trapt af met FC Brussels - Beveren

Anthony Van der Planken
| 23 reacties
EXQI Sport trapt af met FC Brussels - Beveren
Foto: © SC

Dit seizoen zal de tweede klasse voor het eerst in de geschiedenis live op televisie gecoverd worden. De tweedeklassers sloten daarvoor een overeenkomst met EXQI Sport. De eerste wedstrijd op de nieuwe zender wordt FC Brussels - Beveren.

Op woensdag 13 augustus zal EXQI Sport dus aftrappen met de partij tussen FC Brussels en Beveren. Op de tweede speeldag, op woensdag 27 augustus, wordt Sint-Truiden - Olympic Charleroi uitgezonden, en op de derde speeldag, op zaterdag 30 augustus, is het de beurt aan de topper tussen Antwerp en Lierse.

Voorlopig houdt EXQI Sport het dus bij één wedstrijd per speeldag, maar wellicht zal dat aantal na Nieuwjaar opgedreven worden naar twee of drie wedstrijden. Naast de rechtstreekse uitzendingen zal EXQI Sport elke speeldag ook samenvattingen brengen van de overige wedstrijden.

Alfacam wil voorlopig geen details vrijgegeven over de distributie van EXQI Sport. Volgens verschillende bronnen zouden er wel al akkoorden zijn met Belgacom TV en Interkabel / Indi. Met Telenet wordt er nog druk onderhandeld.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties