Beveren uit kritiek op de Voetbalbond

Beveren uit kritiek op de Voetbalbond

Donderdag paste het Uitvoerend Comité van de Belgische Voetbalbond voor de tweede keer op een paar dagen tijd de kalender van tweede klasse aan. KSK Beveren is het beu en spaart de Voetbalbond dan ook niet in zijn kritiek

"Voor het tweede seizoen op rij zijn de clubs in tweede nationale zo opnieuw de speelbal van de voetbalbond geworden", staat de lezen op de officiële website van de club. "Beslissingen worden om de haverklap in vraag gesteld en herroepen. De enige klacht volgt de andere op. De vraag rijst of het organiseren van een competitie en het leiden van een voetbalclub in tweede klasse hoegenaamd om "praktische redenen" nog wel mogelijk is?"
 
"Het is duidelijk dat voor de voetbaltop enkel het blinkende geld van de Jupiler Pro League nog van belang is, en dat tweede klasse steeds meer uitgroeit tot de vergeetput van het nationale voetbal. De kosten die al deze verschuivingen en onzekerheden met zich meebrengen beginnen stilaan op te lopen. Was het trouwens niet door een "vergetelheid" van de bond zelf dat er eind vorig seizoen geen extra daler was om de tweede klasse terug tot 18 ploegen te herleiden? Het wordt hoog tijd dat de voetbalbond hiervoor de rekening eens gepresenteerd krijgt!"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties