Vaessen maakt zich al grote zorgen

Mathias Dumarey
| 31 reacties
Vaessen maakt zich al grote zorgen

RC Genk profileerde zich afgelopen seizoen tot de 'big spender' in de Jupiler League. Het gaf meer dan zes miljoen euro uit aan transfers. Ondertussen lijken de Limburgers wel hun start te hebben gemist na de nederlaag op Bergen.

Jos Vaessen, ex-voorzitter van RC Genk maar nog altijd erg invloedrijk binnen de club, zag gisteren een wanprestatie van de Limburgse club op het veld van AEC Bergen. Het werd 3-1 voor de Henegouwers. Na twee wedstrijden staat Genk met een 1 op 6 te blinken in het klassement.

"Voor het eerst in onze clubgeschiedenis gaven we meer dan zes miljoen euro uit aan vier binnenkomende transfers. Nu stel ik vast dat we gestart zijn met een 1 op 6", verklaart een bittere Vaessen in de krant Het Laatste Nieuws. "Dat de nieuwkomers zich nog moeten aanpassen, vind ik maar een flauw excuus. Ik heb vooral een probleem met het gebrek aan mentaliteit. Ik zag een veel scherper Bergen dat veel gezonde agressiviteit vertoonde na hun zware nederlaag op Gent vorige week", besluit de zakenman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties