Defour: 'Opletten, maar niet teveel respect tonen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Defour: 'Opletten, maar niet teveel respect tonen'

Volg Standard nu via WhatsApp!

Steven Defour kijkt met vertrouwen uit naar de terugwedstrijd morgenavond op Anfield Road tegen Liverpool. Hij vindt de kwalificatie voor de Champions League niet langer een utopie voor Standard Luik.

Standard Luik had de heenwedstrijd op Sclessin kunnen winnen mocht het zijn kansen hebben afgewerkt. Vooral de gemiste strafschop van Dante Bonfim zal misschien van kapitaal belang geweest zijn. Toch hebben de Standard-spelers, kapitein Steven Defour op kop, er alle vertrouwen in.

"We hebben genoeg vertrouwen maar zijn zeker geen favoriet. We moeten gewoon goed opletten, goed in de organisatie spelen en proberen stevig tegen te prikken. We mogen in geen geval te veel respect tonen voor de tegenstander", aldus Defour op Sporza.

De Gouden Schoen zat vorig weekend tegen Westerlo op de bank. Dat is hij niet gewoon. "Ik schrok er niet van. Ik was wat moe na de interland tegen Duitsland en andere spelers hadden geen midweekwedstrijd in de benen. De coach zei me niet dat ik op de bank zat vanwege mijn prestaties. Ik denk dus dat hij me wilde laten rusten", besluit Defour.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties