Kenneth Perez is een transfervrije speler

De Nijs Michael
| 4 reacties
Kenneth Perez is een transfervrije speler

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar Kenneth Perez verlaat Ajax nu toch. Het contract van de speler werd namelijk ontbonden door de Amsterdamse topclub.

Perez ruilde AZ in 2006 in voor Ajax, maar na een jaar vertrok de aanvallende middenvelder naar PSV. Daar was zijn avontuur nog korter, want na amper zes maanden stond de Deen opnieuw in Amsterdam. Vorige maand kreeg hij daar echter te horen dat hij niet langer binnen de plannen van de club past, waardoor hij uit de A-selectie van Ajax werd gezet.

Perez probeerde via de rechtbank zijn gelijk te halen, maar daar vond hij geen gehoor. Uiteindelijk hebben Perez en Ajax nu besloten om het contract te ontbinden. "Ik wil Ajax veel succes wensen. Ik wil langs deze weg ook iedereen bedanken voor de steun die ik heb gehad. Ik ga me nu richten op mijn toekomst", reageert de Deen op de website van Ajax.

Ook Danny Blind is blij dat de zaak eindelijk van de baan is. "We hebben elkaar zojuist een hand geschud. We denken dat het voor Ajax en Kenneth goed is dat deze vervelende situatie achter de rug is. Wij wensen Kenneth veel succes met wat hij gaat doen", aldus de technisch directeur van Ajax. 

Het is niet meteen duidelijk waar de toekomst van Perez nu ligt. Onlangs werd de ervaren middenvelder nog aan Anderlecht gelinkt, maar het is niet bekend hoe concreet die interesse is. Ook FC Twente en AZ zouden een optie zijn voor de Deen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties