Smolarek gaat de kleuren van Bolton verdedigen

De Nijs Michael
| 1 reacties
Smolarek gaat de kleuren van Bolton verdedigen

Ebi Smolarek zal dit seizoen niet meer te zien zijn in de Primera Division. Het Engelse Bolton Wanderers heeft de aanvaller op huurbasis weggehaald bij Racing Santander.

Santander haalde Smolarek vorige zomer weg bij Borussia Dortmund, maar de aanvaller kon in zijn eerste seizoen bij de Spaanse middenmoter nooit overtuigen. Daarom wou Santander de voormalige speler van onder andere Feyenoord verkopen, maar dat lukte niet meteen. 

De club heeft nu een noodoplossing gevonden, Smolarek wordt een jaar verhuurd aan het Engelse Bolton Wanderers. Als de Poolse spits kan overtuigen bij zijn nieuwe werkgever, kan hij ook meteen blijven. De club heeft namelijk een optie tot aankoop kunnen verkrijgen.

Smolarek vindt bij Bolton alvast één bekende terug: Johan Elmander. Beide heren kennen elkaar nog van bij Feyenoord. Elmander werd net als Smolarek deze zomer naar Bolton gehaald, hij ruilde het Franse Toulouse in voor de Engelse club. Smolarek en Elmander zullen de komende maanden echter niet samenspelen, want de Zweedse international ligt momenteel in de lappenmand met een gescheurde hamstring.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties