Defour: 'Winst moet tegen Estland'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Defour: 'Winst moet tegen Estland'

Zaterdagavond nemen de Rode Duivels het in hun eerste WK-kwalificatiewedstrijd op tegen Estland. Steven Defour beseft dat België geen punten mag laten liggen in dat duel.

"Als je je wil plaatsen voor het WK voetbal, dan mag je je gewoon geen misstap permitteren tegen Estland. Van onderschatting zal er hoegenaamd geen sprake zijn. We beseffen dat elk groepsduel geen gemakkelijke opdracht zal zijn", aldus Steven Defour op Sporza.

"De vorige twee campagnes zijn we telkens begonnen met een gelijkspel. We moesten dan al meteen beginnen achtervolgen. Dat moet nu anders. Of de goede prestaties van de beloften een effect zullen hebben? Die spelers hebben heel veel ervaring opgedaan, maar de beloften, dat is toch nog altijd iets anders", gaat Defour verder.

De Gouden Schoen heeft ook nog woorden van lof voor Mohammed Tchité. "Hij is een heel goede speler. Dat bewees hij al bij Anderlecht en Standard. In Spanje heeft hij zich nog verder kunnen ontwikkelen. Hij is sterk in de diepgang en kan een bal bijhouden", besluit Defour.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties