Huntelaar: 'Begrip voor houding Ajax'

Nico Wieme
| 0 reacties
Huntelaar: 'Begrip voor houding Ajax'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Klaas-Jan Huntelaar stond de voorbije dagen nadrukkelijk in de belangstelling van een niet nader genoemde Europese subtopper. De ploeg in kwestie had 40 miljoen euro veil voor de Ajaxspits. Huntelaar is echter niet ontgoocheld dat de deal niet doorging.

Ajax heeft een bod van 40 miljoen euro op Klaas-Jan Huntelaar naast zich neergelegd. De Nederlandse international begrijpt de houding van de club. “Een club uit de Europese subtop was heel serieus en wilde heel veel geld voor me betalen. Maar Ajax had toen geen tijd meer om een goede vervanger voor me te halen. Dus ik begrijp dat het bod is geweigerd.”
 
De club die Huntelaar wou zou er naar verluidt één uit de Europese subtop geweest zijn. De topschutter liet eerder al weten naar de echte top te willen. “Dat is inderdaad heel veel geld, maar het ging ook om een club uit de Europese subtop. Ik wil liever in één klap de stap naar de echte top maken. Daarom moet ik komend seizoen bij Ajax en het Nederlands elftal heel goed presteren."
 
Huntelaar is blij dat het rumoer rondom zijn persoon nu voorlopig voorbij is. “Ik ben best blij dat de transfermarkt nu op slot is. Ook maandag ben ik voortdurend van de ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Ik blijf nu bij Ajax en dat geeft toch rust.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties