Nieuws uit Antwerpse eerste provinciale

Philippe Crols
| 0 reacties
Nieuws uit Antwerpse eerste provinciale
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Antwerpse eerste provinciale is men afgelopen weekend aan de competitie begonnen. Wij gaan deze competitie dit jaar opnieuw volgen en hebben enkele nieuwe dingen toegevoegd aan ons overzicht.

Is een van onderstaande feiten niet juist of hebt u nog extra info over uw club? Mail dan naar eindredactie@voetbalkrant.com

Doelpuntenkermis:

In elke reeks gaan we vanaf dit seizoen op zoek naar de wedstrijd waarin het meest gescoord werd. In de eerste provinciale moesten we dit weekend in Herentals zijn. VC Herentals klopte Branddonk met 5-2. Wijnants opende voor de thuisploeg de score, maar net voor en net na rust zette Van Ham de bezoekers op voorsprong. Vechter, De Busser en Van Aerschot (2x) konden de drie punten toch nog in Herentals houden. Herentals, dat zich vorig jaar in extremis nog voorbij Poppel wist te werken in de eindronde, heeft zijn start dus niet gemist.

Drie doelpunten of meer …

In deze rubriek zetten we eveneens de doelpunten centraal. De speler die drie goals of meer maakt krijgt een vermelding. Deze week vonden we niemand in de eerste provinciale om in de kijker te zetten.

Nieuws:

Ternesse:

-De nieuwkomer pakte de drie punten op het veld van Wuustwezel. Dat gebeurde niet zomaar. Een halfuur voor tijd stond het 2-1 in het krijt en bovendien had De Donder al twee maal geel gekregen. Dankzij goals van Vanheusden (2x) gingen de bezoekers toch nog met de volle buit aan de haal.

Zwarte Leeuw:

-De grote titelkandidaat begon met een ruime 4-1-zege tegen Arendonk. Het heeft ook een nieuwe website. U vindt hem op www.kfczwarteleeuw.be

Bron: www.kfczwarteleeuw.be

Katelijne:

-Katelijne heeft een nieuwe website. U kan hem vinden op www.kfckatelijne.be .

-Katelijne won zijn eerste wedstrijd dankzij een late goal van El Habti in Nieuwmoer.

-Maandag werd er begonnen met een nieuwe verwarming aan te leggen. Daardoor zal er wel drie dagen geen verwarming kunnen worden gebruikt bij Katelijne, alsook geen warm water.

Bron: www.kfckatelijne.be

Vlimmeren:

-Vlimmeren kwam in Edegem op voorsprong na een strafschopfout op Dennis De Prins. Mathijssen, de Gouden Schoen van vorig jaar, zette de elfmeter om, maar zag hoe De Prins enkele seconden later zijn tweede geel van de partij kreeg. Het werd uiteindelijk nog 1-1.

FC De Kempen:

-De club moet het nog zeker tot begin volgend jaar doen zonder Jonas Geerts. De speler die deze zomer overkwam van Sint Lenaerts scheurde zijn kruisbanden.

Bron: www.fcdekempen.be

Kontich:

-Kontich verloor Leemans op bezoek bij Oosterzonen al na 35 minuten met twee gele kaarten die allerminst onbesproken bleven tijdens en na afloop van de partij. In de slotfase kon de thuisploeg een keer scoren en dus verloor Kontich. Volgens de mensen van Kontich een verdiende nederlaag, maar de bezoekers maakten toch duidelijk hun ongenoegen kenbaar over de scheidsrechter.

-De verplaatsing van Kontich naar Oosterzonen verliep niet vlekkeloos. Zo zette de buschauffeur de spelers van Kontich af bij het stadion van VC Westerlo.

Bron: www.kkfc.be

Wuustwezel:

-Wuustwezel kwam snel achter tegen Ternesse, maar leek toch op weg naar winst. Een halfuur voor tijd stond het tegen tien mensen 2-1 voor. Die voorsprong werd uiteindelijk nog helemaal weggegeven: 2-3. Volgende week wacht opnieuw een nieuwkomer: ’s Gravenwezel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties