KVSK United heeft nog maar eens een tegenslag

De Nijs Michael
| 2 reacties
KVSK United heeft nog maar eens een tegenslag

Volg Lommel SK nu via WhatsApp!

KVSK United moet opnieuw een klap incasseren, de club moet het namelijk drie maanden stellen zonder Thomas Frederix. De jongeling hield een ernstige knieblessure over aan de wedstrijd tegen KV Oostende.

Frederix moest afgelopen weekend geblesseerd naar de kant. Intussen hebben verdere onderzoeken uitgewezen dat de mediale band van zijn rechterknie afgescheurd is. Daardoor moet de youngster komende maandag onder het mes, de revalidatie zal drie maanden in beslag nemen. 

Zo krijgt KVSK United nog maar eens een klap te verwerken, want de club zag eerder al Davy Oyen en Wim Raymaekers voor een langere periode uitvallen. Daarnaast ligt ook Marcos Pereira in de lappenmand nadat hij opnieuw last kreeg van zijn knieblessure en Bjorn Beyens herviel in zijn hamstringblessure. Ook doelmannen Schurmans en Mommers zijn out.

Tot slot is het ook lang niet zeker dat Patrice Noukeu zaterdag inzetbaar is. De Kameroener nam gisteren deel aan de opwarming van de groepstraining, maar moest nadien weer individueel aan de bak. Alsof al deze blessures nog niet genoeg zijn, moet KVSK United het tegen Doornik ook nog eens stellen zonder Christophe Delande en Harald Pinxten. Beide heren zijn geschorst. De Nationale reserven van United moeten zelfs forfait geven voor dit weekend aangezien zowel de -19 als het eerste elftal op zaterdag zou moeten spelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties