Olguin: ‘Antwerp voor altijd in mijn hart’

Dirk Pieters
| 19 reacties
Olguin: ‘Antwerp voor altijd in mijn hart’
Foto: © SC

Beveren neemt het zaterdagavond op tegen Antwerp. Voor Luciano Olguin een speciale wedstrijd. De Argentijn was één van de lievelingen van het Antwerpse publiek.

“De supporters appreciëren dat ik steeds alles gaf voor hun club, maar dat zou ik voor iedereen doen. Ik ben een speler dat altijd alles zal geven. Hoewel Antwerp voor altijd een stukje van mijn hart zal hebben en omgekeerd ben ik hier nog steeds graag gezien. Uiteraard had ik ook wel graag bij de club gebleven, maar het contractvoorstel dat men me deed, was niet ernstig.”, aldus de aanvaller.

Eindrondevoetbal moet mogelijk zijn voor Beveren. In deze tweede klasse steekt niemand er echt bovenuit. Beveren is één van de ploegen die kan meedoen voor de prijzen. Het zou fantastisch zijn als we aan het einde van het seizoen nog eens tegen Antwerp zouden spelen in de eindronde. Intussen heb ik het in Beveren goed naar mijn zin. Enkel het feit dat we 's avonds trainen en niet overdag vind ik jammer. Maar goed, zoals altijd pas ik me aan de situatie aan.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties