Polak: 'Niet leuk om BATE te zien spelen'

Nico Wieme
| 0 reacties
Polak: 'Niet leuk om BATE te zien spelen'
Foto: © SC

Het Europese voetbal heeft zich deze week pas goed op gang getrokken, maar dat gebeurt voor het eerst sinds jaren zonder Anderlecht. Bij de vicekampioen kregen ze het moeilijk toen ze BATE Borisov op Real Madrid zagen spelen.

Anderlecht speelt vanavond in de Jupiler Pro League tegen Charleroi. De uitschakeling in de tweede voorronde van de Champions League laat wel nog zijn sporen na. Paars-wit moest woensdag lijdzaam toezien hoe BATE Borisov, de Wit-Russen, die Anderlecht uitschakelden, in Bernabeu Real Madrid in de ogen keken.
 
“Niet leuk”, vertelt Jan Polak in Het Laatste Nieuws. “Maar we kunnen de bladzijde niet meer omdraaien. Er zit niks anders op dan ons te concentreren op het kampioenschap. Winnen van Charleroi om zo Standard onder druk te zetten.”
 
Volgende week trekt Anderlecht naar Sclessin om Standard in de ogen te kijken. Volgens trainer Ariël Jacobs zijn de spelers nog niet met die topper bezig. “Neem het van mij aan, in de hoofden van mijn spelers speelt die match nog niet mee. Want Charleroi is een gevaarlijk team.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties